Catering

Zimne przekąski:
  • roladka z kurczaka z sosem czosnkowym (z serem, z szynką, ze szpinakiem i fetą) – 8 zł (130g)
  • kanapeczki bankietowe (serek twarogowy, sałata dekoracyjna, pomidor, ogórek) – (ser, szynka, jajko) – 2 zł za sztukę
  • koreczki wytrawne – 2 zł za sztukę
  • koreczki słodkie – 2 zł za sztukę
  • kruche babeczki z nadzieniem wytrawnym lub słodkim – 2,50 zł za sztukę
  • sałatka jarzynowa – 15 zł – 1 kg.
  • sałatka z fetą lub sałatka z kurczakiem (na miksie sałat z warzywami i sosem vinegrette) – 9 zł (ok. 300g)
  • sałatka gyros – 25 zł – 1 kg.
  • ryba po grecku – 25 zł – 1 kg.
  • galaretki drobiowe – 1,50 zł za sztukę
Porcje mięsa: (około 140 g)
  • filet z kurczaka panierowany – 7 zł
  • kotlet schabowy – 7 zł
  • roladka z kurczaka faszerowana – 8 zł
  • zraz wieprzowy – 8 zł
  • kieszoka ze schabu faszerowana pieczarkami – 8 zł
  • kurczak w sosie (serowym, pieczarkowym, pomidorowym, śmietanowo-koperkowym, słodko-kwaśnym) – 24 zł – 1 kg.
  • karkówka w sosie własnym – 32 zł – 1 kg.
  • udko z kurczaka – 6 zł
  • bitki wieprzowe – 25 zł – 1 kg.
  • dewolay – 7 zł
  • golonka bez kości pieczona – 32 zł – 1 kg.
  • pieczone pałki z kurczaka z warzywami – 6 zł
Zupy: (cena za litr)
  • rosół/pomidorowa – 9 zł
  • żurek – 12 zł
  • gulaszowa – 14 zł
  • barszcz czerwony z uszkami lub pasztecikami – 10 zł
  • serowa z pulpecikami i grzankami – 10 zł
  • chłodnik (SEZONOWA) – 10 zł
Dodatki: (cena za kilogram)
  • ziemniaki gotowane/pieczone – 5 zł
  • frytki – 7 zł
  • surówki – 6 zł
    /marchewka z jabłkiem/
    /kapusta słodko - kwaśna/
    /kapusta czerwona/
    /kapusta pekińska z dodatkami/
    /marchewka z groszkiem/
    /kapusta zasmażana/
    /buraczki/
    /kolesław/